MacBook Pro 13,3¨ Touch Bar

MacBook Pro 13,3¨ Touch Bar

Tento tip MacBooku je skvělý v tom, že je malý, nepotřebujeme obrovskou tašku jako to bývá u jiných notebooků. K dispozici má touch bar a to je lišta, kterou máme nad klávesnicí a můžeme na ní například upravovat jas, hlasitost, ale také přepínat fotky nebo posouvat video. Celkový výkon je skvělý a hlavně rychlý.

Aby nám MacBook šlapal jak má, tak je dobré, ale hlavně důležité k němu mít 2 základní příslušenství jako je nabíjecí adaptér a originální kabel USB-C. Další příslušenství jsou už jako bonus, které nám mohou zpříjemnit využívání. Například stojánek na notebook.

K samotnému příslušenství se dozvíte více v následujících bodech.

Macbook

1. Apple 30w USB-C nabíjecí adaptér

Adaptér je napájen ze sítě, má obrovskou výhodu, že nemusíme čekat půl dne, než se nám MacBook dostatečně nabije, protože s tímto adaptérem máme MacBook nabitý překvapivě rychle. Je to hlavně hodně důležité příslušenství, protože jinak bychom MacBook ani nerozjeli. Jedna z věcí, kterou musíme mít koupenou a prakticky ji využijeme denně. Aby nám adaptér správně fungoval, tak je zapotřebí k němu dokoupit ještě USB-C kabel, který není součástí balení.

Příslušenství

2. Apple originální kabel USB-C

Největší výhodou tohoto kabelu je jeho délka, je dostatečně dlouhý, takže je ideální pro ty, kteří potřebují pracovat na MacBooku větší část dne, můžeme na něm tedy pracovat i ve chvíli, kdy nabíjíme a nemusíme se bát, že by nám kabel nedosáhl. Tento kabel je také kompatibilní i s vybranými modely iPad a iPhone, tak má více využití a nemusíme mít doma spoustu kabelů.

3. Stojánek na notebook z broušeného hliníku

Vychytávka, kterou můžeme ocenit je právě tento stojánek, který se dá nastavit do 6 poloh. Má jednoduché skládání, pokud tedy potřebujeme si stojánek vzít z kanceláře domů, lehce jej složíme a nezabírá skoro žádné místo. Stojánek je také výhodou, když máme k MacBooku taky klávesnici, tím pádem máme obrazovku vyvýšenou a líp se nám pracuje.

Doporučené články